Passa al contingut principal

CARNESTOLTES 23-24

 

La setmana passada, com cada curs, va arribar l'esperada celebració de la festa de Carnestoltes, va ser una setmana molt intensa que va culminar el divendres amb la festa de tancament i comiat del Rei Carnestoltes.

Va arribar a l'escola el dilluns 5 a la tarda i els alumnes i professionals el vam rebre a la pista de l'escola amb molta il·lusió i ganes de passar-ho d'allò més bé. El Rei Carnestoltes, va arribar de la mà dels nostres arlequins, l'Izan com a cap i la María i l'Àxel portant la cadira del ninot amb el suport de l'Eric. Ens va donar diferents consignes per dinamitzar aquests dies previs a la gran festa i l'alcalde Álvaro i l'alcaldessa Malena així ens ho van explicar a tots i totes. Ens ha fet dur la cara pintada, portar pentinats divertits o alguna cosa divertida al cap i posar-nos pijama durant tot el dia o alguna cosa relacionada amb anar a dormir!

El divendres 9 vam celebrar la gran festa de Carnestoltes, lamentablement la climatologia no va voler acompanyar-nos i va estar plovent tot el matí! tot i així vam poder celebrar-lo d'una manera diferent però molt divertida al menjador de l'escola, on les diferents classes van anar passant per mostrar les seves disfresses i espectacles a les autoritats, l'alcalde i l'alcaldessa i, com no, al Rei Carnestoltes! 

Aquest curs no hem escollit cap tema que servís de fil conductor per tota l'escola i cada classe ha pogut escollir les disfresses o temes que més els interessessin. El Cicle Infantil anaven de vaquetes, el cicle Inicial de zebres i el Mitjà s’han disfressat d'óssos, han optat per seguir amb el centre d'interès que cadascú treballa durant el curs a les diferents aules: els animals de granja, la zebra Camila i la Rínxols d'Or. El Cicle Superior i la Secundària anaven de molts personatges diferents respectant els interessos de cada alumne, van venir Mario Bros, Harry Potter, cuiners, bombers i personatges de pel·lícules, així com les tres bessones acompanyades de la bruixa! els GAE van disfressar-se d'esportistes, van venir futbolistes, el patinador, l'equip de bàsquet, la boxejadora i el jugador de rugbi amb una entrenadora una mica lesionada però molt divertida!  Finalment la TVA ens van sorprendre amb una interpretació magnífica de la pel·lícula Alice in Wonderland, no faltava cap detall ni cap personatge i ho van fer genial!

Després de la festa vam fer un aperitiu abans de dinar i a la tarda si que vam poder reunir-nos a la pista, ja que va sortir una mica el sol, i vam poder ballar la dansa "del tio fresco" tots junts en diferents rotllanes com ja és tradició a l'escola. Finalment vam acomiadar al Rei Carnestoltes fins el proper any!

Com hem dit va ser una diada diferent però no per això menys divertida que d'altres cursos, ja sabeu el que diuen, al mal temps bona cara!

Us deixem un vídeo amb el recull de fotos d'aquesta setmana, esperem que us agradi!

 


Comentaris