Passa al contingut principal

COLÒNIES 23-24

Els dies 29 i 30 d’abril, alumnat i mestres dels grups de Cicle Mitjà, Cicle Superior, Secundària i GAE, hem marxat de colònies a la casa de ‘’Mas Panella’’, a Tordera. Enguany era una casa nova per a nosaltres, i ens tocava conèixer-la sencera!

Vam anar tots junts amb l’autocar i, un cop a la casa, ens vam instal·lar a les habitacions; vam ficar els llençols, els sacs de dormir, els necessers... i desprès vam anar a dinar.

Desprès de dinar ens va quedar una estona lliure que, per la pluja, vam haver de passar dins les instal·lacions de la casa. Vam estar pintant i jugant amb construccions i material sensorial, mentre esperàvem l’hora per iniciar les activitats dirigides que ens havien preparat els monitors de la casa.  Ens ho vam passar d’allò més bé, tot i que la pluja ens va fer adaptar-nos.

Ja a la nit, vam sopar i desprès vam fer la tant desitjada ‘’discoteca’’!

Tots estàvem cansats de tot el dia ple d’activitats i emocions, però encara ens quedaven forces per ballar i passar-ho bé entre tots. Desprès tots vam anar al llit a descansar.

El segon dia ens vam despertar i vam iniciar els hàbits d’higiene per anar a esmorzar tots junts, abans però, vam deixar les maletes llestes i les habitacions recollides.

Un cop dinats, ens va sobrar una estona de temps lliure per acabar de gaudir tots junts, tot jugant i aprofitant les últimes estones per l’exterior de la casa.

Desprès, ens vam acomiadar de la casa de colònies per agafar l’autocar i tornar cap a l’escola. Estàvem tant cansats, que molts ens vam quedar adormits durant el trajecte!

Hem gaudit molt d’aquests dies a la, per nosaltres, nova casa de colònies, plena de natura. Han estat dos dies plens d’emocions, vivències, activitats i rialles amb els companys i mestres de l’escola i en un entorn nou, fora de les nostres rutines diàries, ara ens toca descansar.

Ja tenim ganes de les colònies de l’any vinent !

Us deixem aquest vídeo recull, on veureu fotos de les nostres colònies a Mas Panella i lo bé que ens ho hem passat. Esperem que us agradi!



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada