Passa al contingut principal

FI DE CURS 23-24

L'última setmana de curs sempre està plena d'activitats i emocions pel tancament de l'any escolar. El dilluns 17 vam celebrar la Cloenda de curs amb la presència de les famílies!

- A les aules, les tutores dels grups de Cicle Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior i GAE van organitzar la Mostra de treballs realitzats per l'alumnat durant el curs per ensenyar-los a les famílies. Va ser un moment molt agradable per a tots.
- Després, vam assistir a la Fira, on es van posar a la venda les feines fetes als tallers dels grups de Secundària i TVA, elaborades amb molta dedicació al llarg del curs. Els beneficis de la Fira es destinen a comprar material per a l'estona d'oci a les aules de Secundària i a reduir els costos del viatge per al grup de TVA. Agraïm molt a les famílies la seva gran acollida, l'alumnat va vendre molt! Gràcies!
- Un cop acabada la Fira, vam celebrar la Graduació de la Malena, l'alumna finalista de TVA. Va ser una tarda plena d'emocions, marcant el final d'una etapa educativa i el començament d'una nova.
- Ja per finalitzar, vam compartir tots plegats el Berenar de cloenda, gràcies a les famílies de l'AFA.

L'últim dia d'escola, divendres 21, a primera hora del matí vam fer un petit acte de comiat per la finalista, que va rebre alguna sorpresa. També vam acomiadar-nos de l’Eric del GAE i de l’Anaís de Cicle Superior que fan canvi d'escola. 
Més tard, tots els grups ens vam reunir a la pista del pati on ens esperava una gran festa. L'AFA va convidar la companyia "Xispitas" perquè tots poguéssim gaudir d'una estona de balls, globusflèxia i jocs. Per acabar, vam compartir un aperitiu tots junts! 
A la tarda, abans de marxar, ens vam reunir tots a la pista i, agafats de les mans, vam cantar "L'hora dels adéus", desitjant-nos un molt bon estiu!

Desitgem a la Malena i als alumnes que marxen molta sort en el futur i que siguin molt feliços.
Us deixem un vídeo resum de tots aquests moments. Esperem que us agradi.



Comissió digital


Comentaris