Passa al contingut principal

VIATGE A TARRAGONA TVA


Aquest curs, el grup de TVA ha anat de viatge de fi de curs a la ciutat de Tarragona.

Uns dies abans de marxar van estar organitzant el viatge, parlant conjuntament de tots els detalls: dies, ubicació, medi de transport, hotel, itinerari, activitats de cada dia, etc…. Un cop van saber que visitarien la ciutat de Tarragona, que farien turisme per la ciutat, una tarda de cinema, i potser algun dia de platja o piscina si el temps acompanyava, van passar a fer un llistat en comú del que caldria portar a la maleta. 

I va arribar el dia! Dimecres 22 de maig al matí van marxar cap a Tarragona amb la furgoneta de l’escola. Van tenir un viatge tranquil que entre música, xerrades i becaines va passar volant.

PRIMER DIA

Només arribar van aprofitar per esmorzar i després van entrar l’Hotel Núria, on els van atendre molt amablement i els van donar les claus de les habitacions. 

Van aprofitar per pujar a veure les habitacions, triar els llits i desfer les maletes per deixar-ho tot en ordre.

Després van aprofitar el bon temps per anar passejant fins la platja. Allà van parar per dinar i beure uns refrescos a la guingueta “Pepe’s Lugano”. Després van tornar a l’hotel a descansar i carregar piles, que això no havia fet més que començar!

Per la tarda van agafar la furgoneta i es van dirigir cap a la zona comercial Gavarres,  per anar al cine. Van comprar les entrades, van demanar crispetes i begudes, i van anar a la sala corresponent a veure la pel·lícula que havien triat entre tots prèviament i es titula “Amigos imaginarios”. És una pel·lícula de comèdia i fantasia i va agradar molt a alumnes i acompanyants, tant que van seguir parlant de la pel·lícula i els seus personatges tota la nit. 

A l’acabar la pel·lícula van anar a sopar al Restaurant Que bo és, on van demanar un plat combina, van compartir lo maca que havia sigut la pel·lícula i van començar a parlar del que farien el dia següent. Primer dia superat, tots molt contents  

SEGON DIA

Van començar el segon dia amb un bon esmorzar al restaurant de l’hotel, i després els més ràpids van estar fent temps mentre esperaven a una sala molt maca de l’hotel on hi havia sofàs, llibres i moltes prestatgeries amb cotxes de col·lecció, fins que van estar tots llestos per iniciar el dia. 

El matí de dijous van fer ruta turística pel centre de la ciutat de Tarragona, descobrint les ruïnes romanes a cada racó de la ciutat, les terrasses, la rambla i els comerços. 

La ruta la van acabar fent una volta amb el tren turístic, on van poder relaxar-se i gaudir de les vistes de les platges, el port, monuments, barris de pescadors i el casc antic de la ciutat.

Un matí complert mereixia un bon dinar, i així va ser. Al restaurant La Lola van trobar un menú saludable i boníssim, a part d’un tracte immillorable. 

Per la tarda, després d’una parada a les habitacions per fer la migdiada o descansar, els nois i noies de TVA van voler baixar a passar la tarda a la piscina de l’hotel. Feia bon temps però no gaire calor, així que només uns quants es van atrevir a banyar-se. Van passar una tarda molt agradable. 

Per acabar un dia tant complert, es van canviar de roba per anar ben elegants al que seria el sopar de comiat. Van anar a la pizzeria Insitu, i tot estava boníssim. Així de guapos van anar al sopar especial.

I així, cansats però molt contents, preparats per descansar i passar un bon dia a l’endemà, l’últim dia del viatge. 

TERCER DIA

El darrer dia van preparar les maletes,  van gaudir de l’últim esmorzar a l’hotel, i van aprofitar el bon temps per fer un últim passeig per la ciutat.

Doncs aquell matí van fer un gelat, van comprar-se un regal de record del viatge, i van dinar a la terrassa d’un restaurant del centre. Per últim, van anar a buscar la furgoneta per tornar a Barcelona. 

Aquest viatge ha estat una experiència molt especial on els alumnes han tingut la oportuntat de conviure mútuament fora de l’escola, han compartit moments molt divertits, alhora que han gaudit de la planificació conjunta del viatge. 

Tant els mestres com els nois i noies que han participat en aquest viatge han tornat molt contents amb l’experiència, ha estat molt enriquidor poder compartir tots junts moments en un context diferent a l’escola. 

A continuació us deixem un petit recull de fotos esperem us agradi! 

Fins la propera!

Secció TVA



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada