Passa al contingut principal

LA TARDOR A LA MUNTANYA DEL GAE1

Aquest curs al GAE1 estem treballant com a centre d’interès la Muntanya, i que millor que la Tardor per començar a conèixer-la.

Com sempre, el primer que fem és decorar la classe i per això realitzem diferents activitats de plàstica: pintar fulles, retallar papers de diferents colors de tardor (taronges, grocs, marrons i vermells), confeccionem unes cortines de fulles seques i elaborem un mural creatiu on barregem textures i colors. També ens agrada decorar  la porta de la nostra aula i  ens ha quedat molt xula. Sempre ens ho passem molt bé fent plàstica. Som uns artistes!


Aprofitem els fruits de tardor per tastar ,tocar i experimentar. Aquesta vegada amb unes carbasses , panoxes i pinyes hem fet una activitat sensorial i divertida.



Quan  treballem a logopèdia també aprofitem per anticipar i preparar  la festa de la castanyada , una festa molt de tardor en la que gaudim molt. I altres vegades juguem a identificar animals del bosc.

Al nois i noia del GAE 1 una de les activitats que més ens agrada és sortir a la natura. Així que  per experimentar d’una manera més directa la Muntanya  i el seu entorn vàrem fer una excursió a Vallvidrera. Va ser molt bonic i relaxant poder passejar pel bosc i pel passeig dels plataners. Respirar l’aire de la muntanya,  olorar la terra i  veure les diferents llums que els raig del sol produeixen al passar per les branques dels arbres  ens fa sentir molt bé i relaxats, per després acabar, com no podia ser d’una altra manera, amb un bon aperitiu.




La Muntanya i la tardor  ens meravellen pels colors que l’envolten. Per poder gaudir més d’aquestes sensacions realitzem unes projeccions dins de l’aula d’aquests paisatges amb música relaxant. Ens  encanta i quedem encantats observant-los.


Podem dir que... “ La Tardor és una segona primavera on cada fulla és una flor”

 

                                                                                                                                      Equip GAE1

Comentaris