Passa al contingut principal

NADAL 2022

Aquest any vam obrir la temporada nadalenca amb la Fira de Nadal de Pedralbes. Volem aprofitar per donar-vos les gràcies a tots per participar i venir a veure’ns. 

I com ja és tradició a l’escola, Sant Nicolau va arribar el cinc de desembre des de les terres del nord per anunciar-nos l'arribada del Nadal. Els nois i noies més joves l'esperaven a la porta de l’entrada de l’escola i li van cantar la seva cançó, St. Nicolau finalment va obrir la porta i va anar cridant a cadascú dels alumnes pel seu nom convidant-los a una xocolata ben calenta amb melindros per començar a preparar-nos pel fred.

Com cada Nadal també ens porta el Tió i abans de marxar ens explica que hem de fer per alimentar-lo bé i per cuidar-lo per tal que cagui molts regals el dia de Nadal. Com ja sabreu el St. Nicolau és un personatge que interpreta un dels alumnes més veterans i és una festa especialment pensada pels més joves de l'escola, aquest curs ha estat l’Álvaro i ho ha fet molt i molt bé!

Després han vingut dues setmanes plenes d'activitats de caire nadalenc: fer el pessebre, decorar l’arbre de Nadal, guarnir tota l'escola, fer les postals i també preparar els regals per les famílies, els mestres i els monitors de pati.

Aquesta última setmana de curs vam poder gaudir dels Pastorets, un pessebre vivent ple de màgia i il·lusió que els alumnes de Secundària i TVA preparant amb molt esforç i dedicació.

L'últim dia del trimestre vam celebrar tots junts el nostre dia de Nadal, un dia ple de moments màgics i bones sensacions que vam començar amb la nostra tradicional cantada de nadales on fins i tot els professionals van cantar una per tots els alumnes! Després els més petits de l’escola van fer cagar el tió, contant també amb l’ajuda dels padrins. La resta de classes van obrir els regals de sota els arbres i per finalitzar vam fer un dinar tots plegats al menjador de l’escola.

Han sigut unes setmanes plenes d’alegria i volem compartir-ho amb tots vosaltres amb aquest recull de fotos amb els nostres moments nadalencs.



Bon Nadal, Bones festes i Feliç any nou 2023!

Comentaris