Passa al contingut principal

ACTIVITAT DE JARDINERIA DEL GAE2

Al grup del GAE2 ens encanten les activitats que ens apropen a la natura, a més així podem gaudir del nostre espai de jardí de l'escola. 

Tots els dimarts al matí sortim a l'espai de dalt del pati, on anem a regar amb la mànega totes les plantes i arbres que viuen en aquest racó.

Per torns, d'un a un, juntament amb l'adult que ens dona suport a l'activitat, omplim molt bé d'aigua els  testos i mullem bé la terra dels nostres fruiters: el nesprer, el codonyat, l'olivera, l'ametller i el magraner. 

En una taula de cultiu hi hem plantat llenties, per tal d'observar-ne el creixement amb el pas del temps i en un dels testos tenim plantat un petit taronger que cuidem amb molta cura perquè està florint i ens regala l'aroma de la tarongina, amb les seves petites flors blanques que ens encanten.


Quan és hivern aprofitem aquesta activitat per gaudir dels dies de sol i de les seves vitamines, i ara que la primavera és aquí i la temperatura és més alta, fem alguna activitat afegida amb aigua i altres materials sensorials per experimentar diferents sensacions.


Asseguts al voltant de la taula de jardineria passem bones estones que ens permeten treballar la comunicació i el benestar emocional d'altres formes complementaries al treball d'aula, i que al final ens fan feliços, passant una bona estona amb el grup de companys.


Gaudint a l'aire lliure i envoltats dels sons del barri, que contribueixen a moments de serenor i benestar, ja que podem sentir el cant dels nombrosos ocells que conviuen en aquest espai preciós que és el jardí de la nostra escola, que ens encanta cuidar i gaudir, i experimentem a la nostra pell la sensació de l'aire i el vent, el que  ens ajuda a interioritzar el mon que ens envolta cada dia quan venim a l'escola.

                                                                                                                                           Grup GAE2

 

Comentaris