Passa al contingut principal

COLÒNIES 22-23

Els dies 27 i 28 d' abril, alumnat i mestres de Cicle Superior, Secundària, GAE1 i GAE2, hem marxat de colònies a ‘’El Bosc de la Massana’’, a Vilablareix, Girona.

Vam anar amb autocar tots junts, un cop a la casa ens vam instal·lar a les habitacions i desprès de dinar vam poder gaudir dels exteriors de la casa i d'unes activitats i jocs que uns monitors ens van preparar. Ens ho vam passar molt bé jugant tots plegats. 

A la nit vam sopar i després vam fer "discoteca", estàvem cansats però encara ens quedaven forces per ballar una mica. Després tots... a dormir!

El segon dia, després de fer els hàbits d'higiene i esmorzar, vam deixar les maletes fetes i les habitacions recollides. Després vam tenir una estona per poder jugar, fer passejades i gaudir de la natura que envolta la casa de colònies.

Després de dinar ens vam acomiadar de la casa per anar cap a l'escola. A la tornada el cansament va fer dormir la migdiada a més d'un!

Han estat dos dies plens d'emocions, vivències i rialles, on hem gaudit de la natura amb els companys i mestres de l'escola, en un ambient nou, fora de les nostres rutines de cada dia. Ja tenim ganes de les colònies de l'any vinent!

Us deixem amb aquest vídeo, un recull de fotos de les nostres vivències al Bosc de la Massana. Esperem que us agradi!




Grups Cicle Superior, Secundària, GAE1 i GAE2

Comentaris