Passa al contingut principal

CAMPIONATS ESCOLARS ATLETISME 23'

El passat dijous 4 de maig, vam poder competir i gaudir dels XLI Campionats Escolars d'Atletisme organitzats per la Federació Catalana d'Esports per persones amb discapacitat intel·lectual  ACELL, a les instal·lacions de les pistes descobertes d'atletisme de La Bòbila a Gavà.

La Jornada es va desenvolupar durant el matí fins al migdia i vam anar-hi amb l'autocar proporcionat per l'ACELL, compartit amb l'EEE Xaloc de Sabadell. Aquesta jornada ha estat subvencionada per la Fundació Leo Messi a través de Special Olympics Catalunya i això fa que suposi menys despeses addicionals per les famílies dels atletes i pel Centre.

Enguany han participat més de 150 atletes de diferents clubs esportius i centres d'educació especial d'arreu de Catalunya, de la nostra escola vam anar un total de 15 atletes, alumnes dels grups del Cicle Superior, Secundària i TVAs. Tots ells han pogut gaudir de l'esport, de la competició i de l'ambient altament motivador que suposa una jornada esportiva com aquesta.

A més, els resultats han estat magnífics! 19 pòdiums dins dels tres primers classificats i un munt de participacions amb bons resultats.
Enhorabona esportistes, sou tots uns Campions!

MEDALLER MORAGAS 2023

Medalles d'Or: 4
Medalles d'Argent: 7
Medalles de Bronze: 8
Medalles de Participació: 11

TOTAL  30 medalles

Agrair a les famílies que vau poder venir la vostra col·laboració i entrega, us deixem un vídeo amb un recull de fotos de la jornada!



Comentaris