Passa al contingut principal

CANÇONS POPULARS INFANTILS

Us volem presentar una proposta musical pels més petits de Cicle Infantil i per tots els que vulgueu recordar cançons de sempre!

Al llarg d'aquest curs els nens del grup de Cicle Infantil hem realitzat setmanalment sessions de música amb l'objectiu de fer sorgir el gust per la música així com treballar altres aspectes del llenguatge musical com l'atenció i l'expressió amb el cos.

El nostre Centre d'interès a l'aula és una titella que ha estat l'encarregada de presentar als alumnes un repertori de Cançons Populars Infantils.



⇒ Proposta d'activitat:

Activitat 1_Us proposem a continuació que escolteu les cançons que hem treballat al primer trimestre. Us animem a acompanyar cada cançó d'una titella, nino o qualsevol objecte que pugui representar a cada una i anticipar el que sentiran.

A la següent presentació hi trobareu en primer lloc la lletra de les cançons i després un vídeo amb cada cançó acompanyada de fotos que la representen.






Activitat 2_Si us engresqueu una mica més, aquí teniu idees per poder fer a casa un petit taller de confecció de titelles. 
Podeu aprofitar el material que tingueu per casa com roba, paper, cartró, pals... i fer una silueta de cada animal enganxada a un pal. Podeu decorar-la amb detalls com els ulls, la boca, les plomes... i tot el que se us acudeixi. O simplement amb una sola manyopla o guant que tingueu. 
Us animeu?



Comentaris