Passa al contingut principal

REPARTIM ELS CÀRRECS A CASA

Els dilluns, quinzenalment a les TVA repartim els càrrecs a fer a la secció.
Entre aquests càrrecs en trobem per a tots els nivells i de moltes intensitats diferents. Són hàbits i rutines per a millorar en autonomia i ens permeten fer coses per a la comunitat i millorar la nostra autoestima.

A casa també podeu potenciar aquesta col·laboració, que ajudarà a tots plegats a portar de millor manera aquests dies de convivència a casa.

Els càrrecs que fem a escola i que us proposem pugueu fer a casa són: escombrar, parar taula, netejar la taula, respondre el telèfon, tallar el pa, preparar la gerra d'aigua, posar el rentavaixelles i/o buidar-lo, posar la rentadora, estendre la roba, netejar els plats, preparar les postres i ajudar a la cuina.

A continuació us adjuntem materials que us poden ser útils per repartir càrrecs o tasques a fer a casa vostra. Es pot personalitzar i amb l'ajut de pictogrames ARASAAC podeu ampliar-lo o canviar els càrrecs que us calguin.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Los lunes, quincenalmente las TVA repartimos los cargos a hacer en nuestra sección.
Entre estos cargos hay para todos los niveles y intensidades diferentes. Son hábitos y rutinas para mejorar en autonomía y nos permiten hacer cosas para la comunidad y mejorar nuestra autoestima.

En casa también podéis potenciar esta colaboración, que os ayudará a todos a llevar mejor estos dias de convivencia en casa.

Los cargos que hacemos en la escuela y que os proponemos poder hacer en casa, son: barrer, poner la mesa, limpiar la mesa, responder al teléfono, cortar el pan, preparar la jarra de agua, poner y/o vaciar el lavavajillas, poner la lavadora, tender la ropa, lavar los platos, preparar el postre y ayudar en la cocina.

A continuación os adjuntamos materiales que os pueden ser útiles para repartir cargos o tareas a hacer en vuestras casas. Se puede personalizar y con la ayuda de pictogramas ARASAAC podéis ampliarlo o cambiar los cargos que os hagan falta.



Comentaris