Passa al contingut principal

ANEM A COMPRAR (Fitxes i Jocs)

Els dimarts els nois i noies de la TVA anem de compres pel matí o ens quedem a l'aula treballant l'activitat de compres, que inclou des de feines sobre l'euro fins el coneixement dels diferents comerços i els transports que utilitzem per anar a comprar.
Avui doncs, us volem compartir diferents activitats per treballar els comerços, tant del Mercat de Sarrià, que és on anem amb els nois i noies del grup de la TVA1, com del centre comercial l'Illa Diagonal, on realitzem les compres amb els nois i noies de la TVA2.

Aquestes activitats que us proposem per fer avui, són:
- Un joc didàctic on els nois i noies podran escollir entre 4 activitats diferents, dues relacionades amb el Mercat de Sarrià i dues relacionades amb l'Illa Diagonal.
- Un dossier amb fitxes de lectoescriptura, atenció i pintar, de les parades del Mercat de Sarrià i dels comerços del Centre comercial l'Illa Diagonal.


INDICACIONS:
Us recomanem que us descarregueu el JOC, clicant la pestanya DESCARREGAR, per poder-hi jugar correctament. Un cop baixat, aneu seguint les indicacions del joc amb el ratolí mitjançant les fletxes i responent les diferents preguntes fins a finalitzar el joc.

Que gaudiu de la feina!
---------------------------------------------------------------------------------------

Los martes los chicos y chicas de la TVA vamos de compras por la mañana o nos quedamos en el aula trabajando la actividad de compras, que incluye des de trabajos sobre el euro, hasta los diferentes comercios y los transportes que usamos para ir a comprar.
Hoy pues, os queremos compartir diferentes actividades para trabajar los comercios, tanto del Mercado de Sarriá, que es donde vamos a comprar con los chicos y chicas del grupo de la TVA1, como del centro comercial la Illa Diagonal, donde realizamos las compras con los chicos y chicas de la TVA2.

Estas actividades que os invitamos a hacer hoy, son:
- Un juego didáctico donde los chicos y chicas podrán elegir entre 4 actividades diferentes, dos relacionadas con el Mercado de Sarriá y dos relacionadas con la Illa Diagonal.
- Un dosier de fichas de lectoescritura, atención y pintar, de las paradas del Mercado de Sarrià y de los comercios del Centro comercial la Illa Diagonal.

INDICACIONES:
Os recomendamos que os descarguéis el JUEGO, clicando la pestaña DESCARGAR, para poder jugar correctamente. Una vez bajado,  vais siguiendo las indicaciones del juego con el ratón, mediante las flechas y respondiendo las diferentes preguntas hasta finalizar el juego.

Que disfrutéis del trabajo!

Comentaris