Passa al contingut principal

MANUALITATS AMB PINCES de ST JORDI

Bon dia a tots!!!
Aquesta setmana de Sant Jordi un animem a fer tres senzilles manualitats amb pinces de fusta, que ben
segur us agradaran molt:
  • El drac de Sant Jordi
  • La rosa de Sant Jordi
  • L'escut de Sant Jordi
A continuació us expliquem els materials que necessitareu, i com fer-les pas a pas. Esperem que us divertiu molt fent-les i que us quedin molt boniques. Ens agradarà molt veure les vostres fotos!
----------------------------------------------------

Buenos días a todos!!!
Esta semana de San Jordi os animamos a hacer tres manualidades con pinzas de madera, muy sencillas que seguro que os gustaran mucho:
  • El dragón de San Jordi
  • La rosa de San Jordi
  • El escudo de San Jordi
A continuación os explicamos los materiales que necesitaréis, y como hacerlas paso a paso. Esperamos que os divirtáis mucho haciéndolas y que os queden muy bonitas. Nos gustará mucho ver vuestras fotos!DESCARREGAR / DESCARGAR


Quan estigueu fent les manualitats, us convidem a escoltar el CD de músiques del nostre musicoterapeuta Jose Manuel Pagan, que escoltem sempre a l'escola per aquestes dates! 
Us deixem dos enllaços per escolar-lo sencer i una presentació per escoltar-lo cançó a cançó. Esperem que en gaudiu molt:

-------------------------------------------

Cuando estéis haciendo las manualidades, os invitamos a esuchar el CD de músicas de nuestro musicoterapeuta Jose Manuel Pagan, que escuchamos siempre en la escuela en estas fechas! 
Os dejamos dos enlaces para escucharlo entero y una presentación para escucharlo canción a canción. Deseamos que lo disfrutéis mucho:


Comentaris