Passa al contingut principal

Concurs de Punts de Llibre de SANT JORDI

Cada curs, els nois i noies de la TVA, participem a un Concurs de Punts de Llibre de Sant Jordi, de dibuix, pintura o collage (depenent del tema de l'any). Enguany, com no podrem fer el concurs a l'escola, us convidem a tots els alumnes de l'escola que volgueu, participeu i ens envieu els vostres dibuixos!

El tema d'aquest any del Concurs de Punts de llibre és el Receptari Inclusiu: Posa't el davantal
Per tant, totes les propostes han d'anar relacionades amb el tema dels aliments, els estris de cuina, el llibre de receptes i els cuiners.

Us adjuntem una plantilla, per si teniu a la vostra disposició una impresora, i si no, la podeu fer de forma casolana vosaltres mateixos amb un foli DIN-A4. Els materials enguany poden ser variats: dibuix, pintura, llapis de fusta, retoladors, collage... tot estarà admès!

Ens heu d'enviar una foto de la vostra proposta de punt de llibre i guardar l'original perquè en quant tornem a l'escola us demanarem que ens els porteu per exposar-los i poder escanejar-los amb alta resolució. Ens podeu fer arribar per correu o whatsapp les obres fins el dia 25 de maig inclòs.

Els dibuixos seleccionats seran la imatge dels punts de llibre de Sant Jordi 2020!

Moltes gràcies per participar! Esperem veure els vostres dibuixos ben aviat!

---------------------------------------------------

Todos los cursos, los chicos y chicas de la TVA, participamos a un Concurso de Puntos de Libro de San Jordi, de dibujo, pintura o collage (dependiendo del tema del año). Este curso, como no podemos hacer el concurso en la escuela, os invitamos a todos los alumnos de la escuela que queráis, participéis y nos mandéis vuestros dibujos!

El tema de este año del Concurso de Puntos de libro es el Receptario Inclusivo: Ponte el delantal! Por lo tanto, todas las propuestas tienen que estar relacionadas con el tema de los alimentos, las herramientas de cocina, el libro de recetas y los cocineros.

Os adjuntamos una plantilla, por si tenéis a vuestra disposición una impresora, i sino. la podéis hacer manualmente vosotros mismos con una hoja de papel DIN-A4. Los materiales este curso pueden ser variados: dibujo, pintura, lápices de colores, rotuladores, collage... todo está admitido!

Nos tenéis que mandar una foto de vuestra propuesta de punto de libro y guardar el original porque en cuanto volvamos a la escuela os pediremos que nos las traigáis para exponerlos y poder escanearlos en alta resolución. Nos podéis hacer llegar las obras por correo o whatsapp hasta el día 25 de mayo incluido.

Los dibujos seleccionados serán la imagen de los puntos de libro de San Jordi 2020!

Muchas gracias por participar! Esperamos ver vuestros dibujos pronto!


PLANTILLA 1

DIBUIXA i PINTA: MENJAR, ESTRIS DE CUINA o CUINERS
-------------------------------------------------------------------------------------------------
DIBUJA y PINTA: COMIDA, HERRAMIENTAS DE COCINA o COCINEROS


PLANTILLA 2

PINTA: MENJAR i/o ESTRIS DE CUINA
--------------------------------------------------------------------
PINTA: COMIDA y/o HERRAMIENTAS DE COCINA 

Comentaris