Passa al contingut principal

Manualitats de Pasqua senzilles

Avui us proposem algunes manualitats de Pasqua senzilles que podeu fer amb materials que tingueu per casa, no cal que siguin els mateixos, poden ser similars, amb imaginació sortirà tot genial!

A continuació us compartim un recull de fotografies d’algunes manualitats que podeu fer sobre la Pasqua, són una bona manera de posar en pràctica la creativitat i la imaginació.

⇒ Proposta d'activitat 1

Ous de Pasqua per pintar amb llapis de colors, ceres, pintura amb pinzell dels colors més variats posibles... també hi podeu afegir gomets de colors o de diferents formes per a que el resultat sigui molt divertit.


⇒ Proposta d'activitat 2

Pollets de Pasqua per estampar amb taps de suro, o qualsevol material de rebuig amb forma rodona. Necessitarem pintura de color groc i llapis de colors.


⇒ Proposta d'activitat 3

Ous de Pasqua fets amb plastilina de colors que tingueu per casa, anirà bé per aprofitar els trossets de plastilina que tenim guardats.⇒ Proposta d'activitat 4

Ous de Pasqua per decorar amb trossets de paper trencat amb les mans o retallat de revistes, diaris, papers de colors o papers que tingueu per casa.Us animem a que compartiu les vostres manualitats de ben segur han quedat xulissimes, les fotos les podeu enviar al mail o al mòbil de l’escola. 

Moltes gràcies a tots i bona Pasqua!

__________________________________________

Hoy os proponemos algunas manualidades de Pascua sencillas que podemos hacer con materiales que tengáis en casa, no es necesario que sean los mismos, pueden ser similares, con imaginación saldrá todo genial!

A continuación compartimos una recopilación de fotografías de algunas manualidades que se pueden hacer sobre la Pascua, son una buena manera de poner en práctica la creatividad y la imaginación.

⇒ Propuesta de actividad 1

Huevos de Pascua para colorear con lápices de colores, ceras, pintura con pincel de los colores más variados posibles, y también con adhesivos de colores y formas variadas para que el resultado sea muy divertido.


⇒ Propuesta de actividad 2

Pollitos de Pascua para estampar con tapones de corcho, o cualquier material de reciclaje con forma redonda. Necesitaremos pintura de color amarillo y lápices de colores.Propuesta de actividad 3

Huevos de Pascua hechos con plastilina de colores que tengamos por casa, irá bien para aprovechar los trocitos de plastilina que tenemos guardados.


⇒ Propuesta de actividad 4

Huevos de Pascua para decorar con trocitos de papel rasgado con las manos o recortado de revistas, periódicos, papeles de colores o papeles que tengamos por casa.


Os animamos a que compartáis vuestras manualidades, seguro que han quedado chulísimas, las fotos las podéis enviar ta al mail o al móvil de la escuela.

Muchas gracias a todos i buena Pascua!


Comentaris