Passa al contingut principal

LLEGENDA DE ST JORDI

Avui és Sant Jordi, i com bé la majoria sabeu, a l'escola ho celebrem de valent.

Els més grans venem roses i a vegades fins i tot ens animem a fer algun detall de ceràmica i els més joves fem la representació de "La llegenda de Sant Jordi" per petits i grans, on totes les famílies dels actors sempre sou convidades a gaudir de la funció al pati de l'escola.

Enguany, donades les circumstàncies, no la podrem fer, però us compartim, per no perdre l'essència d'aquest dia tant especial per totes i tots, dues presentacions: una de lectura amb pictogrames perquè la pogueu explicar a casa i l'altre amb més text per a poder-la llegir. Totes dues es poden complementar.
Al final de la primera presentació (de color groc), hi ha uns quants enllaços de vídeos de youtube que també expliquen la llegenda en dibuixos animats.

Desitgem que us agradi i... 
Feliç dia de Sant Jordi a tothom! 💕

-------------------------------------------------------------

Hoy es San Jordi, y como bien sabéis la mayoría, en la escuela lo celebramos mucho!

Los más mayores vendemos rosas y a veces incluso nos atrevimos a hacer algún detalle de cerámica y los más jóvenes hacemos la representación de "La leyenda de San Jordi" para pequeños y mayores, donde todas las familias de los actores siempre estáis invitadas para disfrutar de la representación el el patio de la escuela.

Este curso, dadas las circunstancias no la podremos hacer, pero os compartimos, para no perder la esencia de este día tan especial para todas y todos, dos presentaciones: una de lectura con pictogramas para que la podáis explicar en casa, y la otra con más texto para poderla leer. Las dos se pueden complementar.
Al final de la primera presentación (de color amarillo), hay unos cuantos enlaces de vídeos de youtube que también explican la leyenda en dibujos animados. 

Deseamos que os guste y...
Feliz dia de San Jordi a todos! 💕


Comentaris