12 de juny de 2020

CREACIÓ D'UN RAM SILVESTRE

Us fem arribar una nova proposta del taller de jardineria de la Secundària. Es tracta d'una proposta artística amb els recursos que tenim a l'abast i com no, amb elements que coneixem bé... les plantes!

Tens un aniversari o vols fer un regal als pares o amics? que millor que fer un regal d'elaboració pròpia i artesana. Aprofita quan surtis a passejar per recollir flors, plantes, fruits, fulles i... deixa volar la imaginació, la creativitat i sobretot... fes servir les pròpies mans per crear un ram!

Decorem junts?
--------------------------------------------------------------------

Os ofrecemos una nueva propuesta del taller de jardinería de la Secundaria. Se trata de una propuesta artística con los recursos que tenemos al alcance y como no, con elementos que conocemos bien... ¡las plantas!

¿Tienes un cumpleaños o quieres hacer un regalo a tus padres o amigos? que mejor que hacer un regalo de elaboración propia y artesana. Aprovecha cuando salgas a pasear para  recoger flores, plantas, frutos, hojas y... deja volar la imaginación, la creatividad y sobretodo... ¡usa tus propias manos para crear un ramo!

¿Decoramos juntos?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada