Passa al contingut principal

EL GRAN VIATGE ARREU DEL MÓN

Durant aquest curs a Medi Social, a la Secundària, hem treballat els cinc continents del món, el lloc on vivim.

Veient que hem arribat al final del curs, us proposem un viatge, on resumim tot allò que hem anat veient i aprenent: menjars, cases, espais i vestimentes típiques de cada lloc que hem visitat, farem doncs un gran viatge. Serà un viatge virtual, ja que fer-ho de veritat, ara resulta complicat. Si més no, qui ens diu que... qui vol, no pot? 

El viatge es presenta en format de fitxes on els alumnes han d'anar encerclant allò que correspon a cada continent. Ens acompanyes a conèixer definitivament cada continent? Viatgem plegats?
----------------------------------------------------

Durante este curso en Medio Social, en la Secundaria, hemos trabajado los cinco continentes del mundo, el lugar donde vivimos.

Viendo que hemos llegado al final del curso, os proponemos un viaje, donde resumimos todo lo que hemos visto y aprendido: comidas, casas, espacios y vestimentas típicas de cada lugar que hemos visitado, haremos entonces un gran viaje. Será un viaje virtual, ya que hacerlo de verdad, ahora resulta complicado. Si más no, quien nos dice que... ¿quien quiere, no puede?

El viaje se presenta en formato de fichas, donde los chicos/-as han de ir rodeando lo que corresponde a cada continente. ¿Nos acompañas a todos, a conocer definitivamente cada continente? ¿Viajamos juntos?Comentaris