Passa al contingut principal

GELAT ARTESÀ

Avui us presentem el que és sens dubte el rei de l´estiu, el Gelat . El gelat, a més de ser un dels productes més populars, s´està convertint en un aliment cada cop més sofisticat.
El seu origen es remunta fa dos mil anys a Xina i, tot i que segueix servint per proporcionar plaer, cada cop es dona més importància a que sigui saludable. De fet, està augmentant notablement la demanda de gelats artesans.
Els gelats artesans també poden ser molt saludables, ja que es fan amb aliments naturals i, cada cop més, amb una menor quantitat de sucre. Es tracta d´un aliment molt complet que aporta els nutrients que l´organisme necessita.
A més, és font de calci –un sol gelat ens pot aportar fins a un 15% de la quantitat mínima recomanada–, fet que contribueix a que els ossos siguin més forts i resistents.
D´altra banda, els gelats artesans tenen un baix contingut en greix, al voltant del 6%. A més, es tracta d´un greix apte per a diabètics, ja que retarda l´absorció del sucre. Un altre aspecte molt positiu d´aquest tipus de gelats és que cada artesà escull els ingredients que vol utilitzar, el que permet triar els més adequats per la salut. Així mateix, estan lliures de conservants, colorants i essències. Fa uns anys va començar una tendència que no fa més que anar creixent: els nous sabors dels gelats.
Avui us presentem una recepta molt fresca de gelat de maduixa i gerds  que ben segur us encantarà. Animeu-vos a preparar la recepta  ara que ja comença a fer més calor i bon temps i també a compartir les vostres fotos dels gelats!
----------------------------------------------
Hoy os presentamos al que es sin duda el rey del verano, el Helado. El helado, además de ser uno de los productos más populares, se está convirtiendo en un alimento cada vez más sofisticado.
Su origen se remonta hace dos mil años en China y, aunque sigue sirviendo para proporcionar placer, cada vez se da más importancia a que sea saludable. De hecho, está aumentando notablemente la demanda de helados artesanos.
Los helados artesanos también pueden ser muy saludables, ya que se hacen con alimentos naturales y, cada vez más, con una menor cantidad de azúcar. Se trata de un alimento muy completo que aporta los nutrientes que el organismo necesita.
Además, es fuente de calcio -un solo helado puede aportar hasta un 15% de la cantidad mínima recomendada-, lo que contribuye a que los huesos sean más fuertes y resistentes.
Por otra parte, los helados artesanos tienen un bajo contenido en grasa, alrededor del 6%. Además, se trata de un grasa apta para diabéticos, ya que retrasa la absorción del azúcar. Otro aspecto muy positivo de este tipo de helados es que cada artesano elige los ingredientes que quiere utilizar, lo que permite elegir los más adecuados para la salud. Asimismo, están libres de conservantes, colorantes y esencias. Hace unos años comenzó una tendencia que no hace más que ir creciendo: los nuevos sabores de los helados. 
Hoy os presentamos una receta muy fresca de helado de fresa y frambuesa que seguro os encantará. Animaros a preparar la receta ahora que ya comienza a hacer más calor y buen tiempo y también a compartir vuestras fotos de los helados!

Comentaris