Passa al contingut principal

PINTEM MANDALES D'ESTIU

Avui us proposem una activitat per pintar. 
Pintar mandales calma els nostres pensaments, ens ajuda a relaxar-nos i a alleujar l'estrès. És una activitat que pot ser realitzada per tots, des de nens fins a adults, sense importar l'edat.

Us proposem que pinteu aquests mandales amb motius d'estiu, per celebrar que aquest ja ha arribat, que tantes coses que ens agraden ja són aquí, com els banys al mar i els gelats.
Les podeu pintar amb colors de fusta, retoladors, plastidecors, ceres.... fins i tot amb pintures i aquarel·les si les podeu imprimir en cartulines.

Doncs, som-hi a pintar l'estiu!
-------------------------------------

Hoy os proponemos una actividad para pintar.
Pintar mandalas calma nuestros pensamientos, nos ayuda a relajarnos y a aliviar el estrés. Es una actividad que puede ser realizada por todos, des de niños hasta adultos, sin importar la edad.

Os proponemos que pintéis estos mandalas con motivos de verano, para celebrar que este ya ha llegado, que tantas cosas nos gustan ya son aquí, como los baños en el mar y los helados.
Las podéis pintar con colores, rotuladores, plastidecor, ceras... e incluso con pinturas y acuarelas si los podéis imprimir en cartulinas.

Pues, vamos a pintar el verano!




Comentaris