Passa al contingut principal

TREBALLEM LA ROBA D'ESTIU

Amb l'arribada del bon temps, arriba també el "canvi d'armari". Us proposem dues activitats per treballar la roba d'estiu, tal i com faríem a la classe de comunicació per aquestes dates.

Dos materials audiovisuals descarregables, que ens permetran conèixer aquestes peces de roba:
  • En el primer power, se'ns presenten la fotografia i el pictograma d'ARASAAC de la peça de roba, acompanyada també del seu nom escrit i l'àudio.
  • El segon material són diferents activitats com seguir una sèrie, trobar la peça de roba diferent o endevinar a qui pertany l'ombra, per tal d'assolir l'aprenentatge. 
Recordeu que us heu de descarregar el powerpoint!
Us animem a treballar-ho a casa.






------------------------------------------

Con la llegada del buen tiempo, llega también el "cambio de armario". Os proponemos dos actividades para trabajar la ropa de verano, tal y como haríamos en la clase de comunicación por estas fechas.

Dos materiales audiovisuales descargables, que nos permitirán conocer estas prendas de ropa:
  • En el primer power se presenta la fotografía y el pictograma de ARASAAC de la prenda de ropa, acompañada también de su nombre escrito y el audio.
  • El segundo material son diferentes actividades como seguir una serie, encontrar la prenda de ropa diferente o adivinar a qué pertenece la sombra, para afianzar el aprendizaje.
Recordad que tenéis que descargaros el powerpoint!
Os animamos a trabajarlo en casa.





Comentaris