Passa al contingut principal

HÀBITS SALUDABLES: L'ESPORT

Com ja sabeu, la TVA aquest curs estem treballant el tema dels Hàbits Saludables, i avui us portem la darrera proposta del curs per treballar a casa.
En aquesta publicació volem compartir amb vosaltres la presentació que tracta sobre L'ESPORT, que treballem amb els nois i noies per aprofundir en el tema a l'assemblea. També un recull de fitxes, perquè pogueu seguir treballant sobre el tema.

L'esport és un aspecte importantíssim a tenir en compte per al nostre benestar i salut. Val la pena recordar i treballar amb els nois i les noies la importància de fer esport i mantenir-se actius a diari i ser conscients de tot el que ens aporta, de benestar i salut.

Desitgem que us sigui d'utilitat per compartir-ho amb els vostres fills i filles.
I aprofitem que ja és aquí l'estiu per fer molt esport a l'aire lliure, caminar, córrer, nedar a la piscina i al mar, patinar, anar en bicicleta... i tot allò que ens agradi!




-------------------------------------------

Como ya sabéis, la TVA este curso estamos trabajando el tema de los Hábitos Saludables y hoy os traemos la última propuesta para trabajar en casa.
En esta publicación queremos compartir con vosotros la presentación que trata sobre el DEPORTE, que trabajamos con los chicos y chicas para profundizar en el tema en la asamblea. También un dosier de fichas, para que podáis seguir trabajando sobre el tema.

El deporte es un aspecto importantísimo a tener en cuenta para nuestro bienestar y salud. Merece la pena recordar y trabajar con los chicos y chicas la importancia de hacer deporte y mantenerse activo a diario y ser conscientes de todo lo que nos aporta, de bienestar y salud.

Deseamos que os sea de utilidad para compartirlo con vuestros hijos e hijas.
Y aprovechamos que ya tenemos aquí el verano para hacer mucho deporte al aire libre, caminar, correr, nadar en la piscina y al mar, patinar, ir en bicicleta... y todo aquello que nos guste!






Comentaris