Passa al contingut principal

ÀLBUM VITAL 3

Avui us volem animar a seguir explicant la "vostra història". En aquesta tercera part de la construcció de l'àlbum vital us hem preparat unes fitxes perquè busqueu fotos i ens expliqueu com éreu de petits, o el que s'anomena "la primera infància", que va dels 0 als 6 anys de vida.

Podeu buscar fotos de dies i fets rellevants d'aquesta etapa: quan apreníeu a menjar o a caminar; els primers aniversaris; potser el començament en escoles bressol o a l'escola; alguna excursió o viatge... o simplement fotos que us agradin i mostrin com éreu llavors.

I si és el cas, us convidem a posar-hi paraules, amb el suport que necessiteu: copiar, resseguir o escriure a través del dictat de paraules o frases.

A mirar fotos!






-----------------------------------------------------------------

Hoy os queremos animar a seguir explicando "vuestra historia". En esta tercera parte de la construcción del álbum vital os hemos preparado unas fichas para que busquéis fotos y nos expliquéis como erais de pequeños, o lo que se llama "primera infancia", que va de los 0 a los 6 años de vida.

Podéis buscar fotos de días y hechos relevantes en esta etapa: cuándo aprendisteis  comer o a caminar; los primeros cumpleaños; el inicio en guarderías o en el colegio; alguna excursión o viaje... o simplemente fotos que os gusten y muestren como erais entonces.

Y si es el caso, os invitamos a poner palabras, con la ayuda que necesitéis: copiar, repasar o escribir a través del dictado de palabras o frases.

¡A mirar fotos!


Comentaris