Passa al contingut principal

CÀRRECS: Rentar els plats (a mà i amb el rentavaixelles) - pas a pas

Un dels càrrecs que fem a l'escola els nois i noies de la TVA, és el càrrec de rentar els plats (a mà i amb el rentavaixelles). Aquest càrrec, igual que la resta, el fem amb més o menys suport segons les necessitats de cada alumne.
Rentem els plats a mà al finalitzar el taller de cuina i aprenem a posar el rentavaixelles i ho practiquem al taller de neteja de la cuina. També el cambrer de la TVA cada dia deixa esbandits tots els plats, gots i coberts, per tenir-ho tot a punt per posar el rentavaixelles. Tanmateix, cada matí, un encarregat del rentavaixelles el buida, classifica i endreça tots els plats, gots i coberts al seu lloc!

Us convidem a que segueixin practicant la feina de rentar els plats a casa i us proposem pactar alguns dies de la setmana fixes i que sigui un dels seus càrrecs (al migdia i/o al vespre).

En els documents adjunts trobareu:
  • Una presentació que ens explica com omplir el rentavaixelles i com rentar els plats a mà, pas a pas, amb el suport de pictogrames ARASAAC.
  • Fitxes amb diferents nivelles de dificultat, per a treballar la lectoescriptura, el recompte, l'atenció i el traç, relacionades amb el càrrec de rentar els plats.
Bona feina!!!







--------------------------------

Uno de los cargos que hacemos en la escuela los chicos y chicas de la TVA, es el cargo de lavar los platos (a mano y con el lavavajillas). Este cargo, igual que el resto, lo hacemos con más o menos soporte según las necesidades de cada alumno.

Lavamos los platos a mano al finalizar el taller de cocina y aprendemos a poner el lavavajillas y lo practicamos en el taller de limpieza de cocina. También el camarero de la TVA cada día deja enjuagados todos los platos, vasos y cubiertos, para que estén preparados para meterlos en el lavavajillas. Así mismo, todas las mañanas, un encargado del lavavajillas vacía, clasifica y ordena todos los vasos, platos y cubiertos en su sitio!

Os invitamos a que sigan practicando las tareas de lavar los platos en casa y os proponemos pactar algunos días de la semana fijos y que sea uno de sus cargos (al mediodía y/o por la noche).

En los documentos adjuntos encontraréis:
  • Una presentación que nos explica cómo llenar el lavavajillas y cómo lavar los platos a mano, paso a paso, con el soporte de pictogramas ARASAAC.
  • Fichas con diferentes niveles de dificultad, para trabajar la lectoescritura, el recuento, la atención y el trazo, relacionadas con el cargo de lavar los platos.
Buen trabajo!!!

Comentaris