Passa al contingut principal

EL CANVI CLIMÀTIC

Els alumnes de Secundària a l'àrea de Medi social i natural estem treballant el Planeta Terra, doncs bé, per enllaçar tot el tema del medi ambient, volem prendre consciència del planeta on vivim i que li està passant, per això plantegem aprofundir en el tema del canvi climàtic.

Us proposem una sèrie de informació i fitxes per treballar el tema.

Trobareu un link a un vídeo on ho explica, seguit d'uns exercicis de relacionar imatges per conèixer millor com podem ajudar al planeta.

També trobareu exercicis d'entreteniment amb sopa de lletres i alguna fitxa per pintar, així com alguna activitat perquè puguin practicar l'escriptura.

Ara bé, el més divertit serà la part dels experiments on podran manipular, experimentar i explorar la curiositat sobre alguns aspectes importants... què passarà?

----------------------------------------------------------------------------------

Los alumnos de Secundaria en el área de Medio social y natural estamos trabajando el Planeta Tierra, pues bien, para enlazar todo el tema del medio ambiente, queremos tomar conciencia del planeta donde vivimos y que le está pasando, por eso vamos a profundizar en el tema del cambio climático.

Os proponemos una serie de información y fichas para trabajar el tema.

Encontraréis un enlace a un vídeo donde lo explica, seguido de unos ejercicios de relacionar imágenes para conocer mejor como podemos ayudar al planeta.

También encontraréis ejercicios de entretenimiento con sopa de letras y alguna ficha para colorear, así como alguna actividad para que puedan practicar la escritura.

Ahora bien, lo más divertido será la parte de los experimentos, donde podrán manipular, experimentar y explorar la curiosidad sobre algunos aspectos importantes... ¿qué pasará?.Comentaris