Passa al contingut principal

Posa't el davantal! - FLAM DE PINYA

Avui us volem fer una nova proposta culinària per elaborar a casa, un Flam de Pinya, recepta d'una mestra de l'escola. 

És boníssim, molt fàcil de fer  i generalment el preparem per postres el dia que els nois i noies de la TVA fem "la Calçotada". Com que enguany no l'hem pogut fer, us animem a fer-lo a casa!

Aquesta recepta és l'adaptació amb pictogrames ARASAAC amb la que treballem setmanalment els dimecres al Taller de Cuina i l'hem acompanyada de fitxes on podem practicar la lectoescriptura al finalitzar la recepta, per treballar pas a pas tot el vocabulari.

El flam es pot decorar com més us agradi, amb fruites (maduixes, plàtans, kiwis...) o amb trufes de xocolata, per exemple. Aquesta recepta són unes postres ideals per quan comencen a pujar les temperatures, molt refrescants, que us faran passar una bona estona en família a la cuina!

Bon profit i... Posa't el davantal!

--------------------------------------------------

Hoy os queremos hacer una nueva propuesta culinaria para elaborar en casa, un Flan de Piña, receta de una maestra de la escuela. 

Es buenísimo, muy fácil de cocinar y generalmente lo preparamos para los postres el día que los chicos y chicas de la TVA hacemos "la Calçotada". Como este año no lo hemos podido hacer, os animamos a lo hagáis en casa!

Esta receta es la adaptación con pictogramas ARASAAC con la que trabajamos semanalmente los miércoles en el Taller de Cocina y la hemos acompañado de fichas donde podemos practicar la lectoescritura al finalizar la receta, para trabajar paso a paso todo el vocabulario.

El flan se puede decorar como más os guste, con frutas (fresas, plátanos, kiwis...) o con trufas de chocolate, por ejemplo. Esta receta son unos postres ideales para cuando empiezan a subir las temperaturas, my refrescante, que os hará pasar un buen rato en familia en la cocina!

Que aproveche y.... Ponte el delantal!Comentaris