Passa al contingut principal

CÀRRECS: Parar taula - pas a pas

Un dels càrrecs que diàriament fem a l'escola els nois i noies de la TVA, és el càrrec de parar les taules del menjador per dinar. Aquest càrrec, igual que la resta, el fem amb més o menys suport segons les necessitats de cada alumne. 

Us convidem a que segueixin practicant la feina de parar la taula a casa i us proposem pactar alguns dies de la setmana fixes i que sigui un dels seus càrrecs a casa (al migdia i/o al vespre). 

En els documents adjunts trobareu:
  • Una presentació amb la descripció del càrrec de parar la taula, pas a pas.
  • Plantilles per parar la taula pas a pas amb pictogrames ARASAAC i una plantilla visual per facilitar la correcte colocació dels estris a la taula.
  • Fitxes amb diferents nivells de dificultat, per a treballar la lectoescriptura, el recompte, l'atenció i el traç, relacionades amb el càrrec de parar taula.
Som-hi, a parar la taula i... bon profit!


------------------------------------

Uno de los cargos que a diario hacemos en la escuela los chicos y chicas de la TVA, es el cargo de poner las mesas del comedir para comer. Este cargo, igual que el resto, lo hacemos con más o menos soporte según las necesidades de cada alumno.

Os invitamos a que sigan practicando la tarea de poner la mesa en casa y os proponemos pactar algunos días de la semana fijos y que sea uno de sus cargos en casa (al mediodía y/o al atardecer).

En los documentos adjuntos encontraréis:
  • Una presentación con la descripción del cargo de poner la mesa, paso a paso.
  • Plantillas para poner la mesa paso a paso con pictogramas ARASAAC y una plantilla visual para facilitar la correcta colocación de las herramientas en la mesa.
  • Fichas con diferentes niveles de dificultad, para trabajar la lectoescritura, el recuento, la atención y el trazo, relacionadas con el cargo de poner la mesa.
Nos ponemos a poner la mesa y.... que aproveche!

Comentaris