Passa al contingut principal

HÀBITS SALUDABLES: HIGIENE PERSONAL

Com ja sabeu, les TVA aquest curs estem treballant el tema dels Hàbits Saludables. 
En aquesta publicació volem compartir amb vosaltres la presentació de la higiene personal, que treballem amb els nois i noies per aprofundir en el tema a l'assemblea.

Ara que poc a poc, va podent sortir més gent al carrer i a treballar, encara hem de tenir més en compte els nostres hàbits d'higiene diaris. És molt important recordar-los i anar-los adquirint com una rutina, sobretot en els moments dels àpats o d'entrar i sortir de casa. 

Desitgem que us sigui d'utilitat per compartir-ho amb els vostres fills i filles.
Seguim cuidant-nos molt!


--------------------------------------

Como ya sabéis, las TVA este curso estamos trabajando el tema de los Hábitos Saludables. 
En esta publicación queremos compartir con vosotros la presentación de la higiene personal, que trabajamos con los chicos y chicas  para profundizar en el tema en la asamblea.

Ahora que poco a poco, va pudiendo salir más gente a la calle y a trabajar, aun tenemos que tener más en cuenta nuestros hábitos de higiene diarios. Es muy importante recordarlos e ir adquiriéndolos como una rutina, sobretodo en los momentos de las comidas o al entrar y salir de casa.

Deseamos que os sea de utilidad para compartirlo con vuestros hijos e hijas. 
Sigamos cuidándonos mucho!
VIDEOS

Relacionats amb el rentat de les mans, compartim uns vídeos de la Generalitat de Catalunya i de la Organització Mundial de la Salut. Higiene que hem de reforçar molt aquests dies!


---------------------------------------

Relacionados con el lavado de manos, compartimos unos vídeos de la Generalitat de Catalunya y de la Organización Mundial de la Salud. Higiene de tenemos que reforzar mucho estos días!


Comentaris