Passa al contingut principal

ÀLBUM VITAL

Ens ha semblat que aquests dies estranys que ens ha tocat viure poden ser un bon moment per treballar diferents continguts a partir de la pròpia història personal.

Si una cosa tenim ara mateix és a nosaltres mateixos, a les persones amb qui convivim i també a les persones que ens estimen i que ara ens toca sentir pel telèfon o veure a través de les pantalles. Pot ser un bon moment per conèixe'ns millor amb la seva ajuda.

Us proposem construir amb el vostre fill/a un àlbum vital, repassant els fets més especials que vulgueu destacar de la seva història personal. 
Us anirem realitzant diferents propostes per orientar el treball, però teniu tota la llibertat de suprimir i/o ampliar el que us sembli: és la seva/vostra història!
Sí que recomanem treballar a partir de fotografíes, ja que és un recurs molt útil amb els nostres alumnes.

A través d'aquesta proposta podran treballar diferents àrees com les de medi social i natural, llengua, matemàtiques, dibuix, educació emocional,...

Podeu elaborar l'àlbum en format digital o en paper, descarregant o imprimint les làmines que us anirem penjant o donar-li un format nou que us agradi més.

Ens expliques la teva història?





-------------------------------------------------------------------

Nos ha parecido que estos días tan extraños que nos ha tocado vivir puede ser un buen momento para trabajar diferentes contenidos a partir de la propia historia personal.

Si una cosa tenemos ahora es a nosotros mismos, a las personas con quien vivimos y también a las personas que queremos y que ahora nos toca escuchar por teléfono o ver a través de las pantallas. Puede ser un buen momento para conocernos mejor con su ayuda.

Os proponemos elaborar con vuestro hijo/a un álbum vital, dando un repaso a los hechos más especiales que queráis destacar de su historia personal. 
Iremos realizando diferentes propuestas para orientar el trabajo, pero tenéis toda la libertad de suprimir y/o ampliar lo que os parezca conveniente: ¡es su/vuestra historia! Sí que os recomendamos trabajar a partir de fotografías, ya que es un recurso muy útil con nuestros alumnos.

A través de esta propuesta podrán trabajar diferentes áreas como sociales y naturales, lengua, matemáticas, dibujo, educación emocional,...

Podéis elaborar el álbum en formato digital o en papel, descargando o imprimiendo las láminas que os iremos colgando o darle el formato nuevo que os guste más.

¿Nos explicas tu historia?




Comentaris