Passa al contingut principal

CUINA DEL MÓN

Continuant amb el treball de la Secundària a l'àrea de Medi Social, i lligat a Medi Natural amb el tema del planeta Terra, avui seguirem aprofundint en els continents d'una manera gastronòmica.

Us proposem una activitat basada en la recerca de fotos, en la creativitat dibuixant o, perquè no, en l'elaboració dels diferents àpats i menjars típics de cada continent, així continuem treballant la vida als diferents continents del nostre planeta d'una forma més vivencial i des d'una vessant que sempre és molt motivadora pels nostres alumnes.

Bon profit!


-----------------------------------------------------


Continuando con el trabajo de la Secundaria en el área de Medio Social, y ligado a Medio Natural con el tema del planeta Tierra, hoy seguiremos profundizando en los continentes de una manera gastronómica.

Os proponemos una actividad basada en la búsqueda de fotos, en la creatividad dibujando o, por que no, en la elaboración de los diferentes platos y comidas típicas de cada continente, así continuamos trabajando la vida en los diferentes continentes de nuestro planeta de una forma más vivencial y desde una vertiente que siempre es muy motivadora para nuestros alumnos, 

¡Buen provecho!
Comentaris