Passa al contingut principal

CARETES D'ANIMALS

Aquests dies estem veient més animals per la nostra ciutat, més gossos passejant i més animals voltant pel carrer, és per això que hem pensat que podríem ser animals per un dia!


Als més petits de l'escola els encanta treballar els animals i fer veure que són alguns d'ells. Us oferim una activitat artística i creativa amb material reciclat, us proposem fer caretes amb plats d'un sol ús, una activitat molt senzilla que podeu fer en família i passar així una bona tarda jugant a ser animals.


--------------------------------------------

Estos días estamos viendo más animales por nuestra ciudad, más perros paseando y más animales alrededor de las calles, es por eso que hemos pensado que podríamos ser animales por un día!

A los más pequeños de la escuela les encanta trabajar los animales y hacer ver que son algunos de ellos. Os ofrecemos una actividad artística y creativa con material reciclado, os proponemos hacer caretas con platos desechables, una actividad muy sencilla que se puede hacer en familia y pasar así una buena tarde jugando a ser animales.


Comentaris