Passa al contingut principal

ESMORZARS SALUDABLES: ENTREPÀ DE FORMATGE FRESC

Recordeu que l'esmorzar és l'àpat més important del dia, doncs ens proporciona l'energia necessària per començar-lo i dur a terme les activitats quotidianes, tant les que requereixen esforç físic, com les que ens exigeixen concentració i rendiment intel·lectual.
Per fer un bon esmorzar saludable caldria reduir o eliminar les pastes i la brioixeria industrial, els sucs amb tetrabric i els embotits.

Avui us proposem fer un ENTREPÀ DE FORMATGE FRESC que de ben segur us aportarà molta energia per començar el dia amb força!



Animeu-vos a compartir les vostres fotos del vostre entrepà! Ens encantarà veure-les!
----------------------------------------------------------------
Recordad que el desayuno es la comida más importante del día pues nos proporciona la energía necesaria para comenzar el día y llevar a cabo las actividades cotidianas, tanto las que requieren esfuerzo físico, como las que nos exigen concentración y rendimiento intelectual.
Para hacer un buen desayuno saludable habría que reducir o eliminar las pastas y la bollería industrial, los zumos de tetrabric y los embutidos. 

Hoy os proponemos hacer un BOCADILLO DE QUESO FRESCO que seguro os aportará mucha energía para empezar el día con fuerza!


Animaros a compartir vuestras fotos del bocadilloNos encantará verlas!




Comentaris