Passa al contingut principal

HÀBITS SALUDABLES - ÚS DE TECNOLOGIES (exercicis pràctics)

Com bé ja sabeu, les TVA aquest curs estem treballant el tema dels Hàbits Saludables. 
En aquesta publicació volem compartir amb vosaltres la presentació amb exercicis pràctics per evitar dolències en relació a l'ús de les tecnologies, que treballaríem amb els nois i noies per aprofundir en el tema a l'assemblea.

Actualment, passem moltes hores davant dels nostres dispositius digitals i és per aquest motiu que, cada cop més, s'han de tenir en compte els nostres hàbits a l'hora d'utilitzar-los i us proposem unes rutines per evitar dolències als dits i a les mans. És molt important recordar-los i anar adquirint bons hàbits per a no patir lesions posteriors.

A continuació trobareu una presentació powerpoint amb la proposta de pautes a seguir i un vídeo perquè pogueu veure els exercicis pràctics i seguir en viu. Al vídeo trobareu el mateix exercici en vista frontal i lateral, perquè s'entengui a la perfecció el moviment a realitzar.

Desitgem que us sigui d'utilitat per compartir-ho amb els vostres fills i filles.
Seguim cuidant-nos molt!
---------------------------------------------

Como bien sabéis, las TVA este curso estamos trabajando el tema de los Hábitos Saludables.
En esta publicación queremos compartir con vosotros la presentación con ejercicios prácticos para evitar dolencias en relación al uso de las tecnologías, que trabajaríamos con los chicos y chicas para adentrarnos en el tema en la asamblea.

Actualmente, pasamos muchas horas delante de nuestros dispositivos digitales y es por esta razón que ,cada vez más, se tienen que tener en cuenta nuestros hábitos en el momento de utilizarlos y os proponemos unas rutinas para evitar dolencias en los dedos y en las manos. Es muy importante recordarlos e ir adquiriendo buenos hábitos para no padecer lesiones posteriores.

A continuación encontraréis una presentación powerpoint con la propuesta de pautas a seguir y un vídeo para que podáis hacer los ejercicios prácticos y seguirlo en vivo. En el vídeo encontrareis el mismo ejercicio en vista frontal y lateral, para que se entienda a la perfección el movimiento a realizar.

Deseamos que os sea de utilidad para compartirlo con vuestros hijos e hijas.
Sigamos cuidándonos mucho!

VIDEO:
Comentaris