Passa al contingut principal

MASSATGE FACIAL

Rebre un massatge facial és una de les sensacions més relaxants i agradables que hi ha. El massatge facial és ideal per evitar i alleujar les tensions de la vida quotidiana que es manifesten principalment a la nostra cara. Prement en diferents punts de la nostra cara aconsegueixes estimular els seus músculs alliberant tensions i millorant la circulació sanguínia. Ens proporcionarà un gran benestar físic i emocional.

El tacte és un component vital per al desenvolupament integral de les persones i el massatge serà una tècnica molt eficaç que ajudarà al nen a enfortir el vincle afectiu amb el pare, la mare o els cuidadors.

Amb l'activitat que proposem a continuació i tenint en compte que el que anem a tractar d'aconseguir és en primer lloc una relaxació, l'entorn que anem a crear per fer-ho serà tan important com el massatge en si. És per a això, que hem de tenir en compte els següents aspectes:
  • Una agradable il·luminació on la llum no sigui molt intensa.
  • Una bona música instrumental de fons.
  • Aromatitzar l'habitació amb una mica de fragància suau i relaxant com l'espígol.
No us oblideu d'utilitzar olis essencials o cremes hidratants perquè les mans puguin relliscar sense problemes.
Esperem que pugueu gaudir d'aquest massatge immensament!

*Les fotografies que apareixen a la presentació estan recollides del llibre: "L'art del massatge" Ed.Integral

---------------------------------------------------

Recibir un masaje facial es una de las sensaciones más relajantes y placenteras que existen. El masaje facial es ideal para evitar y aliviar tensiones de la vida diaria que se manifiestan sobretodo en nuestra cara. Al presionar en distintos puntos de nuestro rostro conseguimos estimular sus músculos liberando tensiones y mejorando la circulación sanguínia. Nos va a proporcionar un gran bienestar físico y emocional.

El tacto es un componente vital para el desarrollo integral de las personas y el masaje será una técnica muy eficaz que ayudará al niño a fortalecer el vínculo afectivo con el padre, madre o cuidadores.

Con la actividad que proponemos a continuación y teniendo en cuenta que lo que vamos a intentar conseguir es ante todo una relajación, el ambiente que vamos a crear para realizarlo va a ser igual de importante que el propio masaje. Para ello, debemos tener en cuenta los siguientes aspectos:
  • Una iluminación agradable donde la luz no sea muy intensa.
  • Una música instrumental agradable de fondo.
  • Aromatizar la habitación con alguna fragancia suave y relajante como, por ejemplo, lavanda.
No olvidéis utilizar los aceites esenciales o cremas hidratantes para que las manos se deslicen sin problemas.

Esperemos que podáis disfrutar inmensamente de este masaje.

*Las fotografías que aparecen en la presentación están recogidas del libro: "El arte del massatge." Ed. integral




Comentaris